Je kan met of zonder verwijzing bij ons terecht

Je bent altijd welkom in onze kliniek, of je maatje nu naar ons is verwezen of niet. Als professional naar ons verwijzen? Wij werken graag met u samen!

Verwijzing voor Baasjes

Ben je naar ons verwezen door je eigen dierenarts? Maak direct telefonisch een afspraak of via ons online afsprakenformulier. We vragen je om de eventuele doorverwijzing te mailen naar receptie@healthhoeve.nl.

Je maatje kan snel bij ons terecht, omdat wij niet met lange wachtlijsten werken. Met jouw toestemming zullen we jouw dierenarts of andere verwijzende professional tijdens de behandeling op de hoogte houden. Zo blijft het hele medische team rondom jouw dier altijd up to date.

Is jouw dier onzeker of angstig bij de dierenarts? Maak je geen zorgen! Wij maken dit vaak mee en doen er alles aan om jouw harige vriend op het gemak te stellen.

Verwijzing Professionals

Wilt u een patiënt naar ons verwijzen? Wij ontvangen in dat geval graag de patiëntenkaart via receptie@healthhoeve.nl.

Wilt u eerst even persoonlijk met de dierenarts overleggen? Laat het ons even weten, dan bellen wij u binnen 24 uur terug.

In het geval van spoed zijn wij 7 dagen per week van 09:00 tot 23:30 bereikbaar via 0487 – 745 600. Kies in het keuzemenu voor optie 1.

Natuurlijk staan wij er ook voor open om vrijblijvend even kennis te maken. Bel ons om een afspraak te maken, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat wij onze handen vrij hebben.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Specialisatie

in sterke

hondenrassen

Als eigenaar van een sterke hond heb je vast al eens meegemaakt dat je viervoeter door anderen niet begrepen wordt. Je trouwe vriend wordt bijvoorbeeld bestempeld als agressief, terwijl dit gedrag slechts een uiting is van angst of onzekerheid.

Bij Healthhoeve hebben we een zwak voor deze prachtige beesten. We weten dat jouw maatje gewoon wat extra aandacht nodig heeft en ook op het gebied van zorg kennen we dankzij onze specialisatie de bijzondere behoeften. Je viervoeter en jij zijn meer dan welkom in onze kliniek.

Diensten

voor alle

dieren

Van schattige kitten tot krachtige Pittbull en van piepklein konijntje tot de meest majestueuze merrie. Het maakt niet uit of je maatje groot of klein, onbevreesd of angstig is, elk dier verdient de beste zorg en een tweede kans op geluk.

Bij Healthhoeve hebben we daarom experts klaarstaan voor elk soort dier en ontvangen we jullie altijd met open armen.