Veterinaire privékliniek voor zorg en gezondheid van jouw dier

Bij Healthhoeve vind je erkenning voor de sterke band die jij met je huisdier hebt: wij begrijpen als geen ander dat jouw beestje je trouwe vriend is en een waardevol lid van het gezin vormt. Dat zie je ongetwijfeld terug in de liefdevolle aandacht, compassie en toewijding waarmee we jouw maatje verzorgen.

De kliniek

Healthhoeve is meer dan alleen een dierenkliniek. Wij zijn een toegewijd team van echte dierenliefhebbers die begrijpen dat jouw huisdier zorg verdient die recht uit het hart komt. Ons streven is dan ook om elk dier dat onze kliniek binnenwandelt te omringen met dezelfde aandacht en warmte die het thuis gewend is.

Stap binnen bij onze moderne privékliniek en ervaar direct de kalmte. We weten dat een dierenartsbezoek voor zowel mens als dier spannend kan zijn en nemen alle mogelijke maatregelen om die stress te reduceren.

Dat is bijvoorbeeld de reden dat je bij ons geen gezamenlijke wachtkamer of balie vindt.

Om elk dier dezelfde persoonlijke aandacht te kunnen schenken, hebben wij bewust gekozen te opereren als veterinaire privékliniek. Daarom wordt je maatje altijd een vaste dierenarts en kan het snel bij ons terecht. Dankzij de efficiënte communicatie binnen de kliniek, kan je gemakkelijk tussendoor overleggen over de behandeling van jouw dier. Bovendien is onze praktijk altijd bezig met innovatie en denken wij graag mee met complexe zorgvragen.

Healthhoeve verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Bij ons zal jouw geliefde dier nooit behandeld worden als slechts een nummer.

Werkwijze

Jouw geliefde viervoeter verdient een zorgplan dat perfect is afgestemd op de individuele behoeften. We geloven dat ieder dier bijzonder is en tijdens onze extra lange consulten nemen we uitgebreid de tijd om alles over de unieke eigenschappen van jouw beestje te weten te komen. Ook luisteren we graag naar jouw verhaal: jij kent je maatje tenslotte het best.

Het leren begrijpen van jouw huisdier is bovendien noodzakelijk voor onze integrale aanpak. Dat wil zeggen dat wij er altijd naar streven de gehele situatie in kaart te brengen en het probleem waar je beestje mee kampt bij de wortel aan te pakken. Alleen zo komen we tot een oplossing die écht werkt.

Ons multidisciplinaire team van experts uit de eerste- en tweedelijns diergeneeskunde, orthopedie en fysiotherapie staat klaar om zelfs aan de meest complexe zorgvragen te beantwoorden. Met de brede specialisatie van onze praktijk zorgen wij ervoor dat jouw maatje voor zijn gehele zorgtraject, van diagnose tot behandeling en revalidatie, op één plek terecht kan.

De schat aan kennis en ervaring waarover ons team beschikt, houden wij up-to-date door regelmatige bijscholing. Zo is jouw huisdier verzekerd van een behandeling volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten.

Wij zien onze eigen huisdieren als onderdeel van ons gezin en behandelen al onze patiënten ook zo.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Specialisatie

in sterke

hondenrassen

Als eigenaar van een sterke hond heb je vast al eens meegemaakt dat je viervoeter door anderen niet begrepen wordt. Je trouwe vriend wordt bijvoorbeeld bestempeld als agressief, terwijl dit gedrag slechts een uiting is van angst of onzekerheid.

Bij Healthhoeve hebben we een zwak voor deze prachtige beesten. We weten dat jouw maatje gewoon wat extra aandacht nodig heeft en ook op het gebied van zorg kennen we dankzij onze specialisatie de bijzondere behoeften. Je viervoeter en jij zijn meer dan welkom in onze kliniek.

Jouw dier onze zorg

Bij Healthhoeve is jouw dier onze zorg. We begrijpen dat je dier een belangrijk lid van het gezin is en dat jullie een unieke band hebben. Daarom zijn we vastbesloten om voor je maatje door het vuur te gaan. Dat doen we niet alleen op het gebied van geneeskundige zorg, we bieden

ook een warme en ondersteunende omgeving waar je harige vriend zich op het gemak kan voelen. Kom langs voor een consult en ervaar het zelf.